The Inclusive March Challenge!

Gedurende de maand maart namen 32 teams, bestaande uit leden met verschillende achtergronden en afkomst, deel aan de #WIFChallenge. De teams voerden gepassioneerde discussies over een reeks belangrijke onderwerpen, waaronder vooroordelen op de werkplek, rolmodellen, stille stemmen in vergaderingen en inclusief brainstormen. Nu presenteren we jullie met trots de winnaars en prijzen!

Voor meer informatie over de uitdaging en de deelnemers, zoek naar #WIFChallenge op LinkedIn.

 

De winnaars! De prijzen!

Survey Corporate Culture and Career M/F/X

Bestaat er een link tussen de hindernissen die u ervaren hebt in uw carrière en de cultuur van de sector of organisatie waarin u werkt? Bent u nieuwsgierig of er een verband bestaat en hoe dit eruit ziet? Is er een verschil tussen vrouwen en mannen?

Wo·Men in Finance heeft, in samenwerking met de KU Leuven en UGent., een grootschalige anonieme bevraging van de Belgische financiële sector georganiseerd om deze hindernissen te onderzoeken. Op basis van de antwoorden van maar liefst 1351 deelnemers, kunnen wij de volledige resultaten met u delen.

Klik hier om de resultaten te bekijken.

Wo·Men in Finance: dat is ook een ijzersterk diversiteitscharter

Financiële instellingen die het charter ondertekenen, engageren zich om genderverschillen op elk niveau in hun bedrijf te meten, specifieke objectieven voor het bedrijf vast te leggen, een diversiteits- en inclusieplan op te stellen en een verantwoordelijke voor diversiteit aan te duiden.

Lees het charter hier

Ons jaarverslag voor 2022 is beschikbaar!

Waar staan de ondertekenaars vandaag? Waar willen ze naartoe? En hoe zullen ze het charter gebruiken om hun doelstellingen te bereiken? Op deze - en heel wat andere - vragen biedt het jaarlijks rapport van Wo·Men in Finance een antwoord.

Download hier het volledige rapport

“We zijn ervan overtuigd dat - in de wereld van vandaag - diverse groepen de beste beslissingen nemen en dat de meest aantrekkelijke werkgevers de inclusieve zijn„

Christine Van Rijsseghem & Claire Godding - Chair & Co-Chair Wo·Men in Finance

Onze leden

Al 54 financiële instellingen ondersteunen Wo·Men in Finance.