Leadership: Empowering Every Voice- Event in English

Sluit je aan bij Wo.Men in Finance om de leider in jezelf te versterken. We moedigen iedereen aan om de leider in zichzelf naar boven te halen en stimuleren zelfbewustzijn, samenwerking en een ondersteunende omgeving.

Kom luisteren naar de keynote van Karen Wouters over Alternatieve Leiderschapsmodellen en laat je inspireren door onze sprekers Karen De Sousa Pesse, Hanan Challouki, Simone Susskind en Piet Van de Velde.

REGISTER NU

Ons jaarverslag voor 2023 is beschikbaar!

Waar staan de ondertekenaars vandaag? Waar willen ze naartoe? En hoe zullen ze het charter gebruiken om hun doelstellingen te bereiken? Op deze - en heel wat andere - vragen biedt het jaarlijks rapport van Wo·Men in Finance een antwoord.

Download hier het volledige rapport

Survey Corporate Culture and Career M/F/X

Bestaat er een link tussen de hindernissen die u ervaren hebt in uw carrière en de cultuur van de sector of organisatie waarin u werkt? Bent u nieuwsgierig of er een verband bestaat en hoe dit eruit ziet? Is er een verschil tussen vrouwen en mannen?

Wo·Men in Finance heeft, in samenwerking met de KU Leuven en UGent., een grootschalige anonieme bevraging van de Belgische financiële sector georganiseerd om deze hindernissen te onderzoeken. Op basis van de antwoorden van maar liefst 1351 deelnemers, kunnen wij de volledige resultaten met u delen.

Klik hier om de resultaten te bekijken.

Wo·Men in Finance: dat is ook een ijzersterk diversiteitscharter

Financiële instellingen die het charter ondertekenen, engageren zich om genderverschillen op elk niveau in hun bedrijf te meten, specifieke objectieven voor het bedrijf vast te leggen, een diversiteits- en inclusieplan op te stellen en een verantwoordelijke voor diversiteit aan te duiden.

Lees het charter hier

“We zijn ervan overtuigd dat - in de wereld van vandaag - diverse groepen de beste beslissingen nemen en dat de meest aantrekkelijke werkgevers de inclusieve zijn„

Christine Van Rijsseghem & Claire Godding - Chair & Co-Chair Wo·Men in Finance

Onze leden

Al 61 financiële instellingen ondersteunen WoMen in Finance.