Annual Event-Leadership: Empowering Every Voice

At Wo.Men in Finance we encourage everyone to see themselves as leaders, fostering self-awareness, collaboration, and supportive environments.

Therefore, the theme of our annual event was "Leadership: Empowering Every Voice" where we had the pleasure to listen to the keynote of Karen Wouters and the enriching and insighful testimonials of our speakers Karen De Sousa PesseHanan ChalloukiSimone Susskind and Piet Van de Velde.

TAKEAWAYS

Ons jaarverslag voor 2023 is beschikbaar!

Waar staan de ondertekenaars vandaag? Waar willen ze naartoe? En hoe zullen ze het charter gebruiken om hun doelstellingen te bereiken? Op deze - en heel wat andere - vragen biedt het jaarlijks rapport van Wo·Men in Finance een antwoord.

Download hier het volledige rapport

“We zijn ervan overtuigd dat - in de wereld van vandaag - diverse groepen de beste beslissingen nemen en dat de meest aantrekkelijke werkgevers de inclusieve zijn„

Christine Van Rijsseghem & Claire Godding - Chair & Co-Chair Wo·Men in Finance

Survey Corporate Culture and Career M/F/X

Bestaat er een link tussen de hindernissen die u ervaren hebt in uw carrière en de cultuur van de sector of organisatie waarin u werkt? Bent u nieuwsgierig of er een verband bestaat en hoe dit eruit ziet? Is er een verschil tussen vrouwen en mannen?

Wo·Men in Finance heeft, in samenwerking met de KU Leuven en UGent., een grootschalige anonieme bevraging van de Belgische financiële sector georganiseerd om deze hindernissen te onderzoeken. Op basis van de antwoorden van maar liefst 1351 deelnemers, kunnen wij de volledige resultaten met u delen.

Klik hier om de resultaten te bekijken

Wo·Men in Finance: dat is ook een ijzersterk diversiteitscharter

Financiële instellingen die het charter ondertekenen, engageren zich om genderverschillen op elk niveau in hun bedrijf te meten, specifieke objectieven voor het bedrijf vast te leggen, een diversiteits- en inclusieplan op te stellen en een verantwoordelijke voor diversiteit aan te duiden.

Lees het charter hier